Ajax alarmsysteem Dordrecht

Wist je dat de schade na een inbraak gemiddeld genomen zo’n 5.100 euro bedraagt? Dit is een flinke deuk voor je financiële situatie. Dan is het toch niet zo’n gek idee om een alarmsysteem in je woning of bedrijfspand in Dordrecht te laten installeren. Met een alarmsysteem in Dordrecht kun je met een gerust hart van huis gaan, wetende dat je eigendommen goed beveiligd zijn. Mocht er onverhoopt toch een inbraak plaatsvinden, dan kan de dader een stuk gemakkelijker en sneller worden opgepakt met behulp van camerabeelden. Ook is dit gunstig voor je verzekering, de kans op volledige schadedekking is dan aanwezig.

De werking van een alarmsysteem in Dordrecht

Een alarmsysteem in Dordrecht is een slimme investering. Het zorgt er met name voor dat je je een stuk veiliger voelt in je eigen woning, je bedrijfspand of je winkel. Daarnaast werkt een alarmsysteem ook preventief. Zodra een dief ziet dat er een alarmsysteem aanwezig is, zal deze eerder geneigd zijn om af te haken en een gemakkelijker doelwit uit te kiezen. Is een inbreker toch binnen weten te komen? Dan zal hij alsnog enorm schrikken zodra het alarm wordt geactiveerd. Wanneer je je alarmsysteem koppelt aan een alarmcentrale, zal er bovendien direct actie worden ondernomen om de dader op te pakken.

Het Ajax alarmsysteem in Dordrecht van Forza Camerabewaking

Het Ajax alarmsysteem behoort sinds kort tot het assortiment van Forza Camerabewaking. Dit is een professioneel alarmsysteem in Dordrecht dat geschikt is voor zowel je woning als je bedrijfspand. Het is bovendien een van de best beoordeelde beveiligingssystemen wereldwijd. Je kunt je gehele huis, winkel of bedrijf beveiligen met dit geavanceerde alarmsysteem in Dordrecht. Het Ajax alarmsysteem is daarnaast ook erg stijlvol ontworpen. Dit past dan ook bij het motto van Ajax Systems: ‘When Security is Art’. Gekenmerkt door een mooi, modern en compact design. Daarbij kun je kiezen uit de kleuren zwart en wit. De Starterskit bevat bewegingssensoren, glasbreukdetectoren, bedieningspanelen en een krachtige HUB.

Heb je vragen over onze alarmsystemen? Bel ons op 085-0021353 of stuur ons een berichtje via WhatsApp.