Ajax alarmsysteem Breda

Stel, je hebt zojuist een nieuwe woning in Breda gekocht samen met je partner. Wist je dat er in 2016 maar liefst 500.000 keer een woninginbraak of diefstal werd geregistreerd in Nederland? Dit komt gemiddeld neer op zo’n 1.369 incidenten per dag. Met name in de wintermaanden neemt het aantal woninginbraken fors toe. Wanneer je als huiseigenaar je woning niet goed beveiligt hiertegen, loop je dus een risico. Niemand wil natuurlijk slachtoffer worden van een inbraak. Voorkom dit dan ook door te investeren in alarmsystemen in Breda. Een alarmsysteem werkt preventief, inbrekers gaan op zoek naar woningen die slecht of zelfs niet beveiligd zijn.

Toename in aantal woninginbraken vraagt om toename alarmsystemen in Breda

Huiseigenaren in Nederland worden helaas steeds vaker slachtoffer van woninginbraak. In de meeste gevallen slaan inbrekers toe wanneer op vakantie bent, of midden in de nacht wanneer je slaapt. Soms wagen inbrekers zelfs op klaarlichte dag een poging wanneer je op je werk bent. Zonder een alarminstallatie loop je dus een enorm risico. In Breda zijn er, sinds november 2013, bijna 3.500 woninginbraken geregistreerd. Dit betekent dat er dagelijks tweemaal wordt ingebroken in Breda. Zonder een alarminstallatie in Breda is je woning dus niet altijd veilig. Je wilt toch zeker niet het risico lopen dat jouw woning hiertoe behoort? Het installeren van alarmsystemen in Breda is dus erg verstandig.

Verlaag de kans op een inbraak met een alarminstallatie in Breda

Door de toename in woninginbraken, zijn er steeds meer huiseigenaren die ervoor kiezen om hun woning te beveiligen met alarmsystemen in Breda. Een slimme keuze. Zo wordt de kans namelijk aanzienlijk kleiner dat jouw woning het doelwit van een inbreker wordt. Wist je bovendien dat je met een alarmsysteem in Breda de kans op een inbraak met 90% verkleint? Dat is absoluut de moeite waard! Daarnaast is de gemiddelde schade na een inbraak doorgaans fors hoger dan de prijs van alarmsystemen in Breda. Ook voor je portemonnee is het dus verstandiger om je huis goed te beveiligen. Laat Forza Camerabewaking je helpen bij het uitkiezen van een alarmsysteem voor je nieuwe woning!

Het aanbod aan alarmsystemen in Breda van Forza Camerabewaking

Forza Camerabewaking biedt diverse alarmsystemen in Breda aan, ieder met hun eigen kenmerken. Zo zit er altijd wel een geschikte alarminstallatie bij voor jouw woning. Wij maken gebruik van het Ajax alarmsysteem klasse 2 en hebben diverse pakketten samengesteld. Deze standaardpakketten zijn uiteraard altijd uit te breiden, in dat geval ontvang je een pakket en offerte op maat gemaakt. Zo is je woning gegarandeerd van de perfecte alarminstallatie voorzien. Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen we je graag verder met het uitkiezen van de beste alarminstallatie in Breda.

Heb je vragen over onze alarmsystemen? Bel ons op 085-0021353 of stuur ons een berichtje via WhatsApp. Wij staan voor je klaar!