Ben je net verhuisd naar een nieuwe woning of heb je net een bedrijf opgericht in Dordrecht? Dan is het altijd een verstandig idee om je woning of bedrijfspand goed te beveiligen. Zowel thuis als op kantoor liggen een hoop waardevolle bezittingen. Die wil je natuurlijk niet kwijtraken. Professionele camerabewaking of een alarminstallatie vergt natuurlijk een flinke investering. Maar wist je dat de financiële schade die een inbraak veroorzaakt hoger kan oplopen dan het aankoopbedrag van beveiligingstechniek? In Nederland laat een inbreker gemiddeld genomen voor zo’n 5.100 euro aan materiële schade achter.

De voordelen van beveiligingstechniek in Dordrecht

Beveiligingstechniek in Dordrecht laten plaatsen in je woning, winkel of bedrijfspand brengt vele voordelen met zich mee. Je kunt hierbij kiezen uit camerabewaking en alarminstallatie. Beide is natuurlijk ook mogelijk, dan is je woning of bedrijfspand helemaal optimaal beveiligd. Een groot voordeel van zowel camera’s als alarmsystemen, is dat het inbrekers veelal afschrikt. Ze zullen zich dan vaak bedenken en een ander doelwit voor ogen nemen. Is er toch bij je ingebroken? Dan is de kans groot dat een van je beveiligingscamera’s de inbreker heeft opgenomen. Dit kun je vervolgens aan de politie doorspelen zodat de dader snel kan worden opgepakt. Een alarminstallatie heeft dezelfde preventieve werking. Inbrekers zullen eerder geneigd zijn om een huis te betreden dat niet voorzien is van enige beveiliging.

Camerabewaking als beveiligingstechniek in Dordrecht

Wanneer je op zoek bent naar geschikte beveiligingstechniek in Dordrecht voor je woning of bedrijfspand, is camerabewaking een goede optie. Het installeren van beveiligingscamera’s brengt namelijk vele voordelen met zich mee, zoals we reeds gezien hebben. Hierbij kun je kiezen uit diverse soorten bewakingscamera’s. Forza Camerabewaking heeft je op weg geholpen door een aantal voordeelpakketten samen te stellen. Het ene pakket bevat bijvoorbeeld 1 camera van 4 megapixels terwijl het andere pakket bevat 3 camera’s van 6 megapixels bevat. Zo kun je je camerabewaking precies laten aansluiten bij je wensen en voorkeuren. Ieder type woning of gebouw vereist namelijk weer een andere beveiligingstechniek in Dordrecht.

Alarminstallatie als beveiligingstechniek in Dordrecht

Overweeg je een professionele alarminstallatie als beveiligingstechniek in Dordrecht voor je woning, winkel of bedrijfspand? Naast camerabewaking heb je dan ook alarmsystemen tot je beschikking. Een alarmsysteem heeft veelal een preventieve werking en zal potentiële inbrekers dan ook afschrikken. Forza Camerabewaking beschikt over een professioneel alarmsysteem van het merk Ajax. Dit systemen is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Deze alarminstallatie kun je zowel voor je woning als voor je bedrijfspand aanschaffen. Tevens heb je de mogelijkheid om met de app van je alarmsysteem allerlei componenten te bedienen, vanaf je smartphone, tablet of laptop. Denk hierbij aan verlichting, de garagepoort, je tuinbesproeiingssysteem of de toegangshekken van je bedrijfspand.

Heb je vragen over beveiligingstechniek? Bel ons op 085-0021353 of stuur ons een berichtje via WhatsApp.

Camerasysteem Dordrecht kopen bij Forza