Camerabewaking op de bouwplaats

Camerabewaking op de bouwplaats

Camerabewaking op de bouwplaats is een manier om 24 uur per dag en zeven dagen per week toezicht te houden. Zo weet je zeker dat je altijd op tijd in kunt grijpen wanneer er sprake is van diefstal, vernieling of grootschaliger vandalisme. Zeker op de bouwplaats is camerabewaking een goede keuze. Enerzijds omdat hier plekken zijn waar langere tijd niemand komt, veel materiaal aanwezig is en ook de waarde van het gereedschap vaak flink oploopt. Anderzijds omdat er altijd veel mensen rondlopen, die lang niet altijd in de gaten gehouden worden. Is camerabewaking op de bouwplaats de volgende stap bij het opschalen van jouw werkzaamheden?

Professioneler met camerabewaking op de bouwplaats

Een bouwplaats is een potentiële goudmijn voor criminelen – of werklui die de handjes net even iets te los hebben zitten. Wanneer jij veel geïnvesteerd hebt in het materiaal, de apparatuur en de gereedschappen, dan wil je deze natuurlijk wel kunnen gebruiken. Ook omdat je een opleverdatum hebt en de planning gehaald moet worden omdat er anders echt grote kosten om de hoek komen kijken.

Goede camerabewaking op de bouwplaats kost de hoofdprijs niet. Sterker nog, er zijn tal van oplossingen die bijzonder betaalbaar zijn en die ervoor zorgen dat niets ontvreemd of vernield wordt. Zeker niet wanneer iedereen duidelijk kan zien dat er non-stop gefilmd wordt. Alleen die factor zorgt al voor een flinke drempel namelijk.

Altijd aanwezig op de bouwplaats

Een bouwplaats trekt al snel de aandacht. Ook van de mensen die je echt niet op de bouwplaats wilt hebben. Met camerabewaking op de bouwplaats ben je 24/7 aanwezig. Zeker met onze hoogkwalitatieve systemen, want je kunt de beelden altijd terugkijken of bevriezen wanneer je een gezicht goed in beeld gekregen hebt. Dit kun je direct doorsturen naar de politie, zodat zij hiermee aan de slag kunnen.

Vergeet niet dat verzekeraars graag bewijsmateriaal en goede beveiliging zien voordat zij een claim in behandeling nemen. Met de systemen van Forza Camerabewaking weet je zeker dat dit goed geregeld is.

Kan ik de camerasystemen in de bouw zelf aanleggen?

De kans is groot dat je monteurs rond hebt lopen die aan de hand van onze handleidingen gemakkelijk de installaties zelf kunnen plaatsen. Zijn deze monteurs echter aan het werk op de projecten die je afgerond wilt hebben – of wil je zeker weten dat de systemen door professionals op het gebied van camerabewaking aangelegd worden? Dan kun je dit uiteraard ook gewoon aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat de camerabewaking op de bouwplaats snel en vakkundig geïnstalleerd wordt, zodat jouw mensen gewoon weer verder kunnen met de bouw.

Welk systeem past het best bij mij?

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel camerabewakingssystemen voor de bouw – en ook de gemiddelde bouwplaats is tegenwoordig zeer divers. Daarom is het goed om te kijken naar de omvang van de bouwplaats en de manieren waarop de camera’s ingezet kunnen worden zonder dat het zicht volgende week belemmerd wordt door de bouw zelf.

Wil je meer weten over de mogelijkheden – of wil je graag dat wij met je meekijken naar het ideale bewakingssysteem met camera’s voor jouw bouwplaats? Neem dan vooral contact met ons op. Wij kijken dan naar de eisen die je hebt en de bouwplaats die beveiligd moet worden. Aan de hand daarvan kunnen we direct een prijsvoorstel op maat doen, zodat je precies weet of onze camerabewaking voor de bouwplaats in jouw budget valt.

Je bereikt ons gemakkelijk via de het contactformulier op de website. Je kunt ons ook direct een WhatsAppbericht sturen via de knop op de website. Wij antwoorden dan zo snel mogelijk met alle informatie die jij nodig hebt om een goede keuze te maken voor camerabeveiliging bij jouw bouwproject.