Professionele kwaliteit: de Dahua Starlight technologie

Met Dahua kleurenbeeld in het donker ben je niet afhankelijk van licht voor de beste camerabeelden om zo mensen, voorwerpen en andere dingen te herkennen op beveiligingsbeelden. Dankzij de Starlight technologie kunnen namelijk ook kleurenopnames gemaakt worden wanneer er geen licht is. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van infrarood, dus er is geen risico op het niet kunnen lezen van kentekenplaatsen of verstoring van de beelden door terugkaatsing van de infraroodstraling. Met Dahua kleurenbeeld in het donker is jouw huis of bedrijf altijd optimaal beveiligd. Je kunt letterlijk in het donker zien, op meerdere schermen overal ter wereld.

Dahua Starlight

Dahua kleurenbeeld in het donker: een duurzame investering

Wanneer je voor beveiligingscamera’s van Dahua kiest met kleurenbeeld in het donker, dan kies je voor een investering waar je jaren van kunt genieten. De hoge kwaliteit van Dahua zorgt er namelijk voor dat het systeem lang mee zal gaan en constant de hoogste kwaliteit blijft leveren. Aangezien Dahua de eigen software zelf ontwikkelt, weet je daarnaast ook zeker dat je gewoon op kwalitatief beeld kunt blijven rekenen.

Het grote voordeel van Starlight

Opnames achter je huis of je bedrijf, midden in de nacht. Het is praktisch dat er een camera hangt, maar wanneer er veel donkere plekken of hoeken zijn – of er helemaal geen licht is – dan kunnen inbrekers, vandalen en criminelen nog steeds relatief makkelijk hun slag slaan. Herkenning is zo goed als onmogelijk immers in het donker. Alleen wanneer je op dat moment live de beelden bekijkt en beweging waarneemt, kun je nog ingrijpen.

Dahua heeft daar een oplossing voor bedacht, door kleurenbeeld in het donker te ontwikkelen. Ook wanneer het donker is, worden kleuren opgenomen door het camerasysteem. Hierdoor wordt het herkennen van bepaalde eigenschappen, voorwerpen en personen een stuk makkelijker. Is de melding van camerabewaking niet genoeg omdat er te weinig licht rond je huis of bedrijf is, dan is het systeem van Dahua met kleurenbeeld in het donker een uitstekende oplossing.

Welk systeem kan ik hiervoor gebruiken?

Het Starlight-systeem werkt prima met de meeste camera’s van Dahua. Welke camera het beste past bij jouw bedrijf en welk systeem optimaal binnen jouw budget past, is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is het goed om te kijken naar de ligging van je bedrijf, het aantal toegangspunten waar gefilmd moet worden en de omvang van het terrein. Aan de hand van die factoren kan een redelijke inschatting gemaakt worden.

Kom je er niet uit of wil je graag advies op maat? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag langs om te kijken hoe jouw huis of bedrijf gesitueerd is en wat wij aan kunnen bieden om de beveiliging optimaal te regelen met camerabewaking. Wij kunnen alle systemen monteren en installeren, inclusief de systemen van Dahua met kleurenbeeld in het donker. Zo zorgen we er niet alleen voor dat je een passend systeem hebt, maar garanderen we ook dat je direct vanaf de eerste dag gebruik kunt maken van de camera’s en dat je eindelijk alles in de gaten kunt houden. Ook wanneer je er niet bent.

Kan ik de systemen ook zelf installeren?

Ja, het monteren van beveiligingscamera’s is prima mogelijk met wat technische kennis en het juiste gereedschap. Wil je zelf aan de slag, dan gebruik je de handleiding. We verzenden altijd volledig gratis. Vind je het toch een fijner idee wanneer een professionele installateur de systemen van Dahua met kleurenbeeld in het donker voor je aanlegt? Neem dan contact met ons op via WhatsApp via de website, of kies voor het contactformulier om contact met ons op te nemen.

Bekijk hier de prijzen van onze systemen