sleutelkluis

DÉ SLEUTELKLUIS INCLUSIEF GEAVANCEERD CODESLOT

De SafetyFirst RVS sleutelkluis is speciaal geschikt voor toepassingen buiten in wisselende weersomstandigheden en functioneert bij temperaturen van -40°C en +60ºC. Het elektronisch codeslot kan op verschillende manieren functioneren in combinatie met verschillende codes:

  • Privégebruik (master-, submaster- en gebruikerscode)
  • Publiekgebruik (master-, submaster-, gebruiker- en servicecode)
  • Netcode (online gegenereerde codes, incl. mastercode)

De codes zijn hiërarchisch opgebouwd en vrij instelbaar.

Tevens is het slot voorzien van een anti-manipulatieblokkering: na 3x invoeren van een foutieve code wordt het slot gedurende 10 seconden geblokkeerd.

BATTERIJGEVOED MET MEER DAN 15.000 OPENINGEN

Het innovatieve slot wordt gevoed door 2 AAA-batterijen waarmee tot 15.000 openingen kunnen worden uitgevoerd. Mochten de batterijen leeg zijn dan kan aan de buitenzijde een blokbatterij worden aangekoppeld als externe stroomvoorziening. Ook kan tussentijds de batterijsterkte worden gecontroleerd.

VOORZIEN VAN UNIEKE NETCODE FUNCTIE

Voor het elektronisch codeslot kunnen online openingscodes worden gegenereerd. Na aanmelding en configuratie van het slot op het portaal (https://www.codelocksportal.net) kunnen er openingscodes worden gegenereerd voor korte termijn van enkele uren en codes met een geldigheid tot 1 jaar. Én, dit alles zonder netwerk, wifi, bluetooth, app of andere verbinding. Deze techniek is gebaseerd op een algoritmische functie, een soort codematrix welke wordt gestart na het aanmelden van het slot in het portaal.

CODES OP AFSTAND GENEREREN VOOR IEDERE SLOT OP EEN ANDERE LOCATIE

Met het Netcode account kunnen een of meerdere sloten op afstand (en dus op verschillende locaties) worden bestuurd. Na het aanmaken en registratie van het slot kunnen er openingscodes worden gegenereerd op basis van plaats (tijdszone), datum en duur. Deze codes kunnen vervolgens via email of SMS worden verstuurd. Dankzij deze innovatieve techniek is er geen verbinding tussen sloteenheid met stroom of internet nodig. Dit systeem wordt op basis van credits en bij aanvraag zijn 20 credit gratis. Daarna kunnen credits worden aangevuld voor circa € 0,15 per credit.

Lees meer