Dahua Starlight

Professionele kwaliteit: de Dahua Starlight technologie

Ben je op zoek naar camerabeelden met professionele kwaliteit, zodat de beelden altijd en overal ingezet kunnen worden? Dan is de Dahua Starlight technologie een perfecte optie. Dahua is een van de grootste leveranciers van beveiligingscamera’s en ontwikkelt zelf de videosoftware, zodat dit aan de hoge standaard van de fabrikant voldoet. Met de Dahua Starlight technologie heb je cameratechnologie in huis waarmee je altijd hoogkwalitatieve video’s kunt schieten, ook met slechte verlichting en zelfs wanneer de persoon maar heel kort in het zicht van de camera geweest is.

Wat is het voordeel van de Dahua Starlight technologie?

De Dahua Starlight technologie heeft een enorm voordeel ten opzichte van veel van de andere systemen. Deze technologie zorgt er namelijk voor dat kleuren altijd perfect weergegeven worden, ook wanneer er alleen straatverlichting brandt. Hierdoor zijn personen en voorwerpen veel duidelijker, is het makkelijker om te zien wat er nou echt gebeurt en wanneer er ingegrepen moet worden.

Door de Dahua Starlight technologie met de scherpe kleuren, wordt ghosting vermeden. Oudere beelden komen niet ineens terug in het huidige frame. Daarmee zijn deze beelden veel makkelijker te gebruiken voor de politie, de verzekering of om binnen het bedrijf zelf een dader te identificeren en op staande voet te ontslaan.

Welke camera hoort hierbij?

De Dahua Starlight technologie is inzetbaar bij verschillende camera’s van deze fabrikant. En dat is handig, want Dahua heeft een flink aantal modellen op de markt gebracht met uiteenlopende eigenschappen en prijzen. Op die manier is de kans groot dat jij de Dahua Starlight technologie ook binnen jouw bedrijf in kunt zetten. Deze technologie is samen met de camerakwaliteit van Dahua een sterke basis voor elke beveiliging. Ongeacht welk soort bedrijf je hebt of hoe je de camera’s particulier in wilt zetten.

Duidelijkheid dankzij scherpe kleuren

Domecamera’s die niet gesloopt kunnen worden door vandalen, of juist de populaire bulletcamera’s die direct ingezet kunnen worden. Dankzij de Dahua Starlight technologie zijn deze mogelijkheden nog populairder, omdat je direct op je smartphone kunt zien wat er gebeurt. Dankzij de scherpe kleuren en de hoge kwaliteit van de beelden, hebben criminelen geen schijn van kans meer. Met deze technologie zijn de beelden altijd inzetbaar en kan de politie direct beginnen met daderindicatie en het vinden van de persoon die jouw bezittingen gestolen of beschadigd heeft.

Welk systeem met Dahua Starlight technologie past bij mijn eisen?

Welke camerasystemen het beste bij jouw pand passen, dat is volledig afhankelijk van de vorm, de afmeting en de ligging van het pand. Niet elke camera is overal optimaal inzetbaar. Daarom is het goed om eerst eens te kijken naar de verschillende systemen die wij in de webwinkel hebben. Kom je er echter niet uit of wil je graag dat wij eens met je meekijken om het ideale systeem te vinden voor jouw bedrijf of huis? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder. Ook met gratis verzending en/of de volledige installatie van de camera’s met Dahua Starlight technologie, zodat je zeker weet dat je deze beveiligingscamera’s direct vanaf de eerste dag kunt gebruiken. Want dat is toch uiteindelijk het idee achter de investering.

Direct aan de slag met de Dahua Starlight technologie?

Ben je benieuwd wat de Dahua Starlight technologie voor jou kan betekenen of wil je direct een offerte op maat hebben voor een compleet beveiligingssysteem met deze technologie voor jouw pand? Neem dan contact met ons op, zodat we je direct persoonlijk verder kunnen helpen. Je bereikt ons gemakkelijk via het contactformulier op de website. Via onze website kun je ons ook direct een bericht sturen via WhatsApp, zodat we je nog sneller van antwoord kunnen voorzien.