Wat vind jij van Forza camerabewaking?

Om onze klanttevredenheid te verbeteren, werken we samen met de onafhankelijke reviewwebsite Trustpilot. Wil je ons en andere klanten helpen door te vertellen hoe je het bestellen bij Forza camerabewaking hebt ervaren? Laat dan hier je reactie achter of klik op de knop hieronder en je review verschijnt direct hier op de pagina. Alvast hartelijk dank.

Vakkundig

★★★★★
5 5 1
Wij zijn heel blij met ons nieuwe camera systeem. Duidelijk en overzichtelijk in gebruik. Vakkundig geplaatst door ervaren monteur. Goede uitleg erbij

Een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Bij ons in Belgie zijn wij erg blij met dit bedrijf uit Nederland. Redmar is erg professioneel.

Heel netjes

★★★★★
5 5 1
Leuke spontane Monteur. Kabels zijn mooi weggewerkt en alles is netjes achtergelaten. Goed advies. Alles was duidelijk Van te voren uitgelegd. Offerte kregen we netjes.

Nette mensen hele goede producten

★★★★★
5 5 1
Ze hebben bij ons 4 camera's opgehangen en geïnstalleerd. werkt perfect! echt een aanrader. Wij wilde één camera toch elders hebben hangen, maar dat was geen enkel probleem. Goede service

Hoge kwaliteit lage prijs

★★★★★
5 5 1
Wij zijn met ons bedrijf meer dan tevreden. Goede service en snelle correcte levering. Ook de montage is vakkundig gedaan

Fijne camera

★★★★★
5 5 1
Handig voor op mijn bedrijfje, ik ben er erg blij mee!

Goed camerasysteem

★★★★☆
4 5 1
Snel geleverd en vakkundig opgehangen. tot nu toe zeer tevreden.

HD kwaliteit.

★★★★☆
4 5 1
Waar voor je geld.. Bedankt zeker een aanrader.. Wij konden geen goedkoper systeem vinden inclusief montage en in HD!!

Werkt top, GEWELDIG!

★★★★★
5 5 1
Camera's die doen wat verteld wordt, hiermee houd je belangrijke zaken goed in beeld en het is het laatste wat je op gebied van camerasurveillance nodig zult hebben!

Goed beeld

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de snelle en correcte levering en installatie. Ik heb zelfs een extra cametatje ontvangen omdat hij deze over had. Gr. B. de Koning

Goedkoper dan camerainstallatie.nl

★★★★★
5 5 1
Dezelfde en volgens Forza betere camera's hier een paar honderd euro goedkoper. Uitstekende service en uitleg. De afspraak hebben we zelfs naar de zondag kunnen verzetten, dit was geen enkel probleem.

Fantastisch

★★★★★
5 5 1
Ik ben erg blij met mijn camera's. Doen het fantastisch en een prima service

Goed beeld

★★★★★
5 5 1
Wij zijn erg tevreden met het aangeschafte camerasysteem. Goede bedelkwaliteit en netjes opgehangen. Erg handig ook de app..!

Snel en goede levering

★★★★★
5 5 1
Na heel veel te hebben rondgekeken en verschillende camerasystemen te hebben bekeken. Werd het er niet makkelijker op tot dat ik met Forza in aanraking kwam.Een jong maar serieus bedrijf en heeft mij een hele goede deal aangeboden. Alles werkt perfect en de monteur heeft alles netjes opgehangen. Dank!

Extra camera laten plaatsen

★★★★☆
4 5 1
Na het ophangen kwamen we tot de conclusie dat we nog een extra camera nodig hadden. De monteur gaf na overleg deze voor een mooi prijsje erbij.. Alles werkt naar behoren.

Super snel opgehangen

★★★★★
5 5 1
Aanrader!!

Zo kan het ook!!

★★★★★
5 5 1
Een camera met recorder compleet gekocht , deze perfect op afstand geïnstalleerd , ook een camera die niet gekocht was bij dit bedrijf . Kortom tot nu toe alles eerste klas , kunnen andere bedrijven nog wat van leren.

Geweldige set

★★★★★
5 5 1
Wat een super set voor een scherpe prijs. Wij zijn er erg blij mee! Ook het monteren en installeren ging erg vlot. Nette mensen! Zeker een aanrader.

Pakket van 3 camera's

★★★☆☆
3 5 1
Monteur kwam een uur te laat.. dat was jammer... verder een goed werkend systeem.

Snelle levering, goede service

★★★★★
5 5 1
Erg duidelijk uitgelegd, mooie prijs wij konden deze aanbieding echt niet laten schieten. Gisteren gebeld en vandaag al werkend opgeleverd. Ook het meekijken via de app gaat super.

Laat een review achter over je ervaring met Forza Camerabewaking


Naam
Titel van uw bericht
Hoeveel sterren?!
Tekst