Lees hieronder de ervaringen van een aantal van onze klanten.

Om onze klanttevredenheid te verbeteren, werken we samen met de onafhankelijke reviewwebsite Trustpilot. Wil je ons en andere klanten helpen door te vertellen hoe je het bestellen bij Forza camerabewaking hebt ervaren? Laat dan hier je reactie achter of klik op de knop hieronder en je review verschijnt direct hier op de pagina. Alvast hartelijk dank.

camerabewaking

★★★★★
5 5 1
in één woord :SUPER!

Aanrader

★★★★★
5 5 1
Gewoon super tevreden

Zelfs op zondag geholpen!

★★★★★
5 5 1
Heel kort dag was het... wij gingen op vakantie en wilde nog snel een alarmsysteem en camera geïnstalleerd hebben. Redmar is op een zondag komen installeren en heeft puik werk afgeleverd erg superdepuper tevreden! een aanrader dus!

Ajax alarmsysteem

★★★★★
5 5 1
Door Redmar Jonker is vandaag het alarmsysteem geplaatst en we zijn erg tevreden over zijn vakmanschap. De rust die hij uitstraalt naar ons betreffende het uitleggen van het bedieningspaneel en de app was super!! We zullen bij buren en vrienden die een alarmsysteem willen plaatsen hem zeker aanraden. Bedankt Redmar. met vriendelijke groet, Jan en José van Gerven

14 camera's voor onze bedrijfshal

★★★★★
5 5 1
Forza heeft ons productieproces en onze voorraad dusdanig in beeld gebracht dat wij vanuit ons kantoor alles kunnen monitoren. Erg tevreden zijn wij!

Camerabewaking

★★★★★
5 5 1
Forza Camerabewaking heeft bij ons maatwerk met een goede kwaliteit en service geleverd. Deze Firma luistert goed naar de wensen van de klant en weet deze op de juiste manier om te zetten naar een gepaste camerabewaking. Professionaliteit , Service en klantvriendelijkheid staat nog op nr1 bij dit bedrijf. Een echte aanrader.

8 Camera's

★★★★★
5 5 1
Onze school is voorzien van camera's. We hebben een goed overzicht van de gangen en het buitenterrein.

Zeer klantvriendelijk

★★★★★
5 5 1
Wij zijn zeer te spreken over de nazorg van Forza camerabewaking. 3 camera's en alarm van Ajax

Ajax Alarm systeem

★★★★★
5 5 1
Een Ajax alarm systeem aangeschaft bij Forza. Systeem volledig ingesteld door Forza waardoor het systeem al zo goed als werkend in doos aan kwam. Assistentie via telefoon gehad (zelfs buiten kantooruren). Enorm blij met het systeem en ondersteuning.

Super service! en uitleg

★★★★★
5 5 1
Alles perfect gemonteerd! erg netjes daar houd ik van. Ook de uitleg nadien was van hoge en duidelijke kwaliteit. Redmar zorgt dat je snapt wat je aangeschaft hebt. als met al een hele dikke aanbeveling!

Installeren alarmsysteem

★★★★★
5 5 1
Vandaag Ajax alarmsysteem bij ons geïnstalleerd. Duidelijke uitleg van Redmar. Werkt goed. Top service!

Top producten

★★★★★
5 5 1
Erg blij met ons Ajax alarm i.c.m. het camerasysteem. Aanrader!

topservice

★★★★★
5 5 1
Uitbreiding van een voorheen geplaatst systeem van Forza. Zoals ook de eerste keer topservice met uitstekende camera tegen scherpe prijs. Ook zeer correct in afspreken en handelen. Zoek je een goed camerasysteem en plaatsing : Forza ! Niet over twijfelen - gewoon doen !

Super service

★★★★★
5 5 1
Forza is een echte partner van de klant. Denken mee en lossen op. Ik raad iedereen aan die beveiliging zoekt en onzeker is over wie dat gaat oplossen.

Camera’s in fabriek

★★★★★
5 5 1
Heel onze productievloer en alle kantoren voorzien van camera’s. Netjes en werkt goed.

Villa regio Antwerpen

★★★★★
5 5 1
Erg netjes en prima werkend camera + alarmsysteem in gebruik gesteld. Merci Forza

Aanrader

★★★★★
5 5 1
Forza installeerde voor ons een alarmsysteem met camera. Uit een selectie van 6 collega bedrijven kwam Forza met de beste aanbieding. Installatie ging perfect, maar ook de uitleg over het systeem zijn wij zeer tevreden. Ook fijn dat wij hem altijd kunnen bellen voor evt. vragen. Wij zijn bijzonder tevreden.

Bedrijfspand

★★★★★
5 5 1
Forza heeft bij ons het hele bedrijfspand inclusief kantoren voorzien van professionele camera's ook hebben wij een ruimte laten inrichten voor de observatie met schermen. Erg tevreden zijn we!

Prima

★★★★★
5 5 1
Prima en snel ! Kleine aanpassing ook snel geregeld.

Uitstekende service

★★★★★
5 5 1
Ajax alarm met alle denkbare toepassingen genomen. Wij zijn er erg blij mee. Redmar neemt echt de tijd om je te laten snappen wat hij doet. Bedankt!

Plaatsing camera

★★★★★
5 5 1
Beste ,Zojuist heeft U een camera bij ons geplaatst en wij willen U bij deze bedanken voor de nette afwerking ervan en voor een eerlijke prijs. Wij zullen U zeker aanprijzen bij familie en vrienden. Vriendelijke groeten

Keurig geholpen

★★★★★
5 5 1
Super oplossing en erg netjes opgeleverd. Systeem werkt zoals ik had gehoopt.

Snelle service en goed geprijsd

★★★★★
5 5 1
Snelle service, goed geïnformeerd van tevoren. Snel geinstalleerd en werkt prima.

Alarm en camera

★★★★★
5 5 1
Goed en net werk geleverd.

Meer dan tevreden

★★★★★
5 5 1
Redmar is een oprechte jonge man. hij heeft verstand van zaken en geeft je direct een goed gevoel. Hij heeft alles keurig afgehandeld. Prima! Gr, Iza

Alarmsysteem

★★★★★
5 5 1
Het alarm werkt erg makkelijk en de service is prima. Ook de toegevoegde meldkamer is voor ons een uitkomst. Goed gedaan.

top

★★★★★
5 5 1
snelle service en super tevreden

Ajax alarm

★★★★★
5 5 1
Wij hebben in augustus het Ajax alarm laten installeren. We zijn hier 100% tevreden over, werkt prima en met app. Ook onze kat loopt vrolijk in huis rond zonder valse alarmen. We kozen voornamelijk voor Forza omwille van de eerlijke en deskundige uitleg die we van Redmar kregen. Helemaal niet opdringerig of geen verkoopspraatjes, als je een goed product hebt, dan verkoopt dat zichzelf wel.

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Redmar. Snel, eerlijk,, flexibel, nauwkeurig en is helemaal 'bij de tijd'. Gebruik van digitale hulpmiddelen zorgt voor groot het klantgemak.

Ajax alarm en Dahua camera’s

★★★★☆
4 5 1
Snelle reactie en prima service. Redmar is erg behulpzaam!

Hele goede service

★★★★★
5 5 1
Redmar heeft bij ons een camerasysteem + alarmsysteem geïnstalleerd. Dit heeft hij helemaal volgens afspraak gedaan. Vakkundig en hij neemt ook echt de tijd voor de uitleg. Nadien is hij ook telefonisch beschikbaar voor 'extra' hulp. #aanrader dus!

Top werk, snel en vakkundig

★★★★☆
4 5 1
Korte doorlooptijd, snel en vakkundig aangelegd, goede uitleg

Alarm

★★★★☆
4 5 1
Wij hebben naar veel tevredenheid het alarm van Ajax aangeschaft. Uitleg en service zijn erg goed.

Goede service

★★★★★
5 5 1
Redmar heeft eerst een perfecte demonstratie gegeven, waarna wij een afspraak voor de montage hebben ingepland. Alles werkt zoals verwacht. Wij zijn er erg blij mee.

Super tevreden

★★★★★
5 5 1
Dankjewel voor jou keurige werk qua ophangen en installeren van de bewakings camera’s. Zoals wij al zeiden: Jij bent een fijn persoon die wij vanaf eerste moment vertrouwden. Succes met je bedrijf. Als we problemen ergens mee hebben dan hoor je het van ons. Vriendelijke groet: Piet en Marianne Ketelaars.

Goed werk. Mooi beeld.

★★★★☆
4 5 1
Monteur heeft goed werk afgeleverd. Was op tijd aanwezig en op tijd klaar, zoals afgesproken.

Super helder beeld

★★★★★
5 5 1
Wij bedanken Forza voor haar perfecte service. Redmar werkt net zo lang door tot dat alles naar wens is. Perfecte afstelling van de bewegingsdetectie.

Top service

★★★★★
5 5 1
Alles mooi en professioneel afgewerkt en uitgelegd! Top

review

★★★★★
5 5 1
Top bedrijf snel met montage goede prijs en hele goede service een aanrader.

Bedankt Forza

★★★★★
5 5 1
Via deze weg bedanken wij Forza Camerabewaking voor hun snelle, kundige en professionele levering. Een andere leverancier liet het afweten. Redmar stond op zijn vrije zondag direct voor ons klaar en heeft prima werk afgeleverd. Dank!

Waardering

★★★★★
5 5 1
Als Stichting willen wij onze waardering uitspreken over Forza. Professionele aanleg van de camera's en prima uitleg over de werking. We zijn erg blij met de installatie en de service die wij hebben gekregen. Maurice Goudsmith Voorzitter Stichting Rijswijk Ponyweide.

Dik tevreden

★★★★★
5 5 1
Redmar komt zijn beloftes meer dan na! Een erg professionele jongen man. Zeker een aanrader.

topprofessional camerabewaking

★★★★★
5 5 1
Absolute aanrader ! Reageert snel en correct op mails en vragen. Volgt dit ook mee op. Komt afspraken na. Zoekt actief mee naar de beste en meest aangewezen oplossing en spaart bij plaatsing tijd noch moeite om dit goed en netjes te doen. En dit alles tegen een zeer goede prijs. Het systeem werkt ook prima en voldoet zeker aan het gestelde doel. Is ook een gebruiksvriendelijk systeem en ook de app geeft goede beelden door.

beoordeling

★★★★★
5 5 1
Méér dan tevreden over de afhandeling, de informatie en de hulp van de zaakvoerder. Met andere woorden top die service! Aan iedereen aan te raden om in zee te gaan met deze firma.

Scherp beeld

★★★★★
5 5 1
Redmar weet waar hij het over heeft. Bij zijn demo denkt hij mee, ook waar we konden besparen. Mede hierom hebben we hem de opdracht gegeven. Hij heeft alles perfect uitgelegd en gemonteerd. MVG, Joerie

Perfect camerasysteem

★★★★★
5 5 1
Forza heeft heel mijn showroom voorzien van camera's. Ik raad Redmar zeker aan wanneer je iets goeds wilt hebben hangen.

Uitstekend

★★★★★
5 5 1
Redmar is meerdere keren naar ons (België) gekomen om ons te voorzien van advies. Wij zijn erg content met het resultaat.

Zeer prettig systeem

★★★★★
5 5 1
Erg prettig systeem. Na de uitgebreide uitleg was alles goed te begrijpen en duidelijk. De montage en beeldkwaliteit zijn uitstekend te noemen.

Vakkundig

★★★★★
5 5 1
Wij zijn heel blij met ons nieuwe camera systeem. Duidelijk en overzichtelijk in gebruik. Vakkundig geplaatst door ervaren monteur. Goede uitleg erbij

Een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Bij ons in Belgie zijn wij erg blij met dit bedrijf uit Nederland. Redmar is erg professioneel.

Heel netjes

★★★★★
5 5 1
Leuke spontane Monteur. Kabels zijn mooi weggewerkt en alles is netjes achtergelaten. Goed advies. Alles was duidelijk Van te voren uitgelegd. Offerte kregen we netjes.

Nette mensen hele goede producten

★★★★★
5 5 1
Ze hebben bij ons 4 camera's opgehangen en geïnstalleerd. werkt perfect! echt een aanrader. Wij wilde één camera toch elders hebben hangen, maar dat was geen enkel probleem. Goede service

Hoge kwaliteit lage prijs

★★★★★
5 5 1
Wij zijn met ons bedrijf meer dan tevreden. Goede service en snelle correcte levering. Ook de montage is vakkundig gedaan

Fijne camera

★★★★★
5 5 1
Handig voor op mijn bedrijfje, ik ben er erg blij mee!

Goed camerasysteem

★★★★☆
4 5 1
Snel geleverd en vakkundig opgehangen. tot nu toe zeer tevreden.

HD kwaliteit.

★★★★☆
4 5 1
Waar voor je geld.. Bedankt zeker een aanrader.. Wij konden geen goedkoper systeem vinden inclusief montage en in HD!!

Werkt top, GEWELDIG!

★★★★★
5 5 1
Camera's die doen wat verteld wordt, hiermee houd je belangrijke zaken goed in beeld en het is het laatste wat je op gebied van camerasurveillance nodig zult hebben!

Goed beeld

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de snelle en correcte levering en installatie. Ik heb zelfs een extra cametatje ontvangen omdat hij deze over had. Gr. B. de Koning

Goedkoper dan camerainstallatie.nl

★★★★★
5 5 1
Dezelfde en volgens Forza betere camera's hier een paar honderd euro goedkoper. Uitstekende service en uitleg. De afspraak hebben we zelfs naar de zondag kunnen verzetten, dit was geen enkel probleem.

Fantastisch

★★★★★
5 5 1
Ik ben erg blij met mijn camera's. Doen het fantastisch en een prima service

Goed beeld

★★★★★
5 5 1
Wij zijn erg tevreden met het aangeschafte camerasysteem. Goede bedelkwaliteit en netjes opgehangen. Erg handig ook de app..!

Snel en goede levering

★★★★★
5 5 1
Na heel veel te hebben rondgekeken en verschillende camerasystemen te hebben bekeken. Werd het er niet makkelijker op tot dat ik met Forza in aanraking kwam.Een jong maar serieus bedrijf en heeft mij een hele goede deal aangeboden. Alles werkt perfect en de monteur heeft alles netjes opgehangen. Dank!

Extra camera laten plaatsen

★★★★☆
4 5 1
Na het ophangen kwamen we tot de conclusie dat we nog een extra camera nodig hadden. De monteur gaf na overleg deze voor een mooi prijsje erbij.. Alles werkt naar behoren.

Super snel opgehangen

★★★★★
5 5 1
Aanrader!!

Zo kan het ook!!

★★★★★
5 5 1
Een camera met recorder compleet gekocht , deze perfect op afstand geïnstalleerd , ook een camera die niet gekocht was bij dit bedrijf . Kortom tot nu toe alles eerste klas , kunnen andere bedrijven nog wat van leren.

Geweldige set

★★★★★
5 5 1
Wat een super set voor een scherpe prijs. Wij zijn er erg blij mee! Ook het monteren en installeren ging erg vlot. Nette mensen! Zeker een aanrader.

Pakket van 3 camera's

★★★☆☆
3 5 1
Monteur kwam een uur te laat.. dat was jammer... verder een goed werkend systeem.

Snelle levering, goede service

★★★★★
5 5 1
Erg duidelijk uitgelegd, mooie prijs wij konden deze aanbieding echt niet laten schieten. Gisteren gebeld en vandaag al werkend opgeleverd. Ook het meekijken via de app gaat super.

Laat een review achter over je ervaring met Forza Camerabewaking


Name
Hoeveel sterren?!