• Pakketten-Banner-4MP

Wij hebben verschillende voordeelpakketten samengesteld met 2, 3, 4 of 6 megapixel camera’s van Dahua Full HD op basis van de beste prijs kwaliteit verhouding. Graag leveren wij u een maatwerksysteem tegen dezelfde scherpe prijzen en condities.

Wij leveren alle soorten camerasystemen voor uiteenlopende doeleinden. Camera’s voor woonhuizen, camera’s voor bedrijven, camera’s voor garages met kentekenlezers, Camera’s op een paal met anti vandalisme, camera’s met gezichtsherkenning, spy camera’s (spion camera’s), Deurbel camerasystemen. Voor specifieke wensen of vragen kunt u het best contact opnemen met één van onze professionals via +31(00) 850021353

Kies hieronder de gewenste hoeveelheid megapixel.

Door onze kennis en ervaring kunnen wij u optimaal helpen met al uw vragen en onduidelijkheden. U kunt ervoor kiezen om de set zelf installeren. Maar het is begrijpelijk als u dit liever aan ons over laat vanwege een gebrek aan kennis en/of tijd. Wij helpen u hier graag mee. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat het systeem optimaal werkt, zowel binnen als buiten uw netwerk. Ook op uw smartphone of computer.

ZOEK OP AANTAL CAMERA’S

ZOEK OP AANTAL MEGAPIXELS

Open chat
App ons en wij reageren direct!