2 megapixel Dahua

Waar moet je op letten bij het kopen van een camerasysteem

Wanneer je besloten hebt een camerasysteem van Dahua aan te schaffen ga je op zoek naar het juiste camera-installatiebedrijf let je uiteraard op verschillende factoren. Wat is de prijs? Wat zijn de referenties van het bedrijf? Wat voor soort type camera wil ik? Op wat voor termijn kan het bedrijf bij mij komen installeren? Hoe heeft het installatiebedrijf de nazorg geregeld? etc etc. al met al ben je op zoek naar de beste deal voor de beste prijs. Hetzelfde doe je wanneer je een Ajax alarmsysteem aan gaat schaffen.

Forza Camerabewaking zorgt altijd voor een gedegen antwoord op alle bovenstaande vragen. In dit bericht zal ik een aantal verschillen benoemen t.o.v. mijn concurrenten.

Voor dit voorbeeld neem ik een Dahua Full HD 2 megapixel camera met een recorder bekabeld helemaal geïnstalleerd. Let op plaatjes dat je je niet laat verleiden door het plaatje van de camera ze zien er van buiten eigenlijk allemaal ongeveer hetzelfde uit, dat is ook wat het lastig maakt om een keuze te maken.

Forza Camerabewaking komt als u dat wilt gratis naar u toe om een demonstratie geven met verschillende camera’s op deze manier ziet u ook wat de verschillen zijn in kwaliteit en prijs. Soms bent u beter af met een goedkopere camera omdat deze net een betere resolutie kan bieden bij uw situatie, duurder is niet in alle gevallen ook beter. Een demonstratie verplicht u tot niets.

Forza Camerabewaking

Camerainstallatie.nl klik op de prijs voor de website

Camerabeveiligingspecialist.nl klik op de prijs voor de website